Om Oss / Kontakt

Härjedalsguiderna grundades år 2002. Vårt mål är erbjuda naturupplevelser i fjällen, vare sig det är vinter eller sommar; med familj eller vänner, eller om du bara vill ha det lugnt och skönt in några dagar.

Vi bor 700 meter över havet, bara 5 timmar med bil från Arlanda flygplats. Omgivningarna består av öppen tallskog, myrmark och där de högsta belägna punkterna är rent kalfjäll. Inom korta gång- och bilavstånd har vi fina fiskevatten med ädelfisk.

Under varumräket ”Wildlife Holiday” arrangerar vi naturupplevelser och evenemang med eller utan boende och måltider. Fråga gärna om dina specifika önskemål så försöker vi ordna även det. Målet är att ge det lilla extra, så att alla får möjligheten att njuta och uppleva Härjedalens natur från sin bästa sida.

Snön faller vanligtvis i november och ligger kvar till i början av maj. Under stjärnklara vinterkvällar kan man ibland få uppleva det spektakulära norrskenet. I juni/juli går solen inte helt ner under horisonten, vilket betyder att vi kan njuta av dagsljus även på natten.

Kontaktuppgifter

Härjedalsguiderna AB
Synderkölen 218
840 93 Hede
Telefon, Maria Köhler: +46 70 556 49 54
E-post: harjedalsguiderna@gmail.com
Läs våra allmänna villkor

Hitta till oss

Image
Koordinater: WGS 84 (lat, lon) N 62 ° 18.3735 ', E 13 ° 24.0594' '

Vi är Härjedalsguiderna

Maria Köhler
Maria Köhler, guide
Niklas Köhler
Niklas Köhler, guide